Informació i inscripcions

El projecte global

La línia a l'Hospitalet

 

Descobreix la línia 9 de metro a l'Hospitalet / Informació i inscripcions

DIA I LLOC DE LA PROPERA VISITA. 24-10-2015 A LES 10:00h. Estació de Collblanc. Punt de trobada: ascensor de la línia 9, a la cruïlla de la Carretera de Collblanc amb Travessera de les Corts.
INSCRIPCIONS OBLIGATÒRIES. Només cal enviar un correu a info@transportpublic.org o trucar al telèfon 93 244 49 70 en dies feiners de 09:00h a 14:00h.

L'any 2016 es posarà en marxa un nou tram de la línia 9 del metro de l'àrea metropolitana de Barcelona, que discorrerà entre la Zona Universitària i les terminals T1 i T2 de l'Aeroport, passant pel Prat de Llobregat i l'Hospitalet de Llobregat. Aquest nou metro de circumval·lació travessarà l'Hospitalet de nord a sud generant 5 noves estacions i noves connexions no radials des de Barcelona i enllaçant amb el sistema ferroviari actual que dóna servei a la ciutat: les línies 1 i 5 de metro de TMB, la línia 8 de metro d'FGC i els serveis de Rodalia de Renfe i d'FGC.

El passat dissabte 20 de setembre de 2014 es va organtizar una caminata a peu per conèixer l'emplaçament de les estacions a l'Hospitalet de Llobregat i visitar l'interior de la futura estació d'Europa Fira. En aquesta activitat els veïns i veïnes de l'Hospitalet van tenir l'oportunitat de conèixer els detalls del projecte d'obra pública més ambiciosa de la història de Catalunya i les seves implicacions al municipi. Als assistents se'ls va obsequiar amb un calendari 2015 amb motius de l'L9 per l'Hospitalet.

FOTOS. Consulta la galeria completa al Facebook obert de la PTP

 

PREMSA. La visita va comptar amb un petit reportatge al telenotícies de TV3

http://www.tv3.cat/videos/5248612/Obres-linia-9-del-metro

Aquesta activitat ha estat impulsada per l'Associació per a la Promoció del Transport Públic i ha rebut el recolzament de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat i del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

PTP - RRJ 2014